Bo i Mörtnäs

Mörtnäs ligger i ett av Värmdös vackraste och mer attraktiva områden. Bebyggelsen består idag huvudsakligen av permanentbebodda villor och men fortfarande finns en del fritidshus kvar. Den kuperade terrängen och varierande bebyggelsen skapar en livfull, spännande och trevlig atmosfär.


I närheten finns bad- och båtplats, inom gångavstånd finns köpcentrum, förskola, restauranger m.m. Populära Grisslinge havsbad med härlig sandstrand, cafe och restaurang, ligger bara några minuters promenad från Mörtnäs. Här har du som medlem i Mörtnäs Fastighetsägareförening exklusiv tillgång till en privat del av stranden.

För den hästintresserade finns ett antal stall i närheten liksom det finns banor för den golfintresserade. För dig med båt är möjligheterna oändliga. Inom kort avstånd finns Västerviken, Mörtnäsviken och Grisslingefjärden.

Värmdö kommun bjuder på en skön mix av allt det goda man vill ha i sin närhet när det gäller bad, vacker natur, vidsträckta strövområden och goda kommunikationer in till storstadens puls. Med direktbuss från Grisslinge tar du dig snabbt och enkelt till Slussen på ca 22 minuter.

I detta trivsamma bostadsområde kan du leva ett behagligt och rofyllt liv men ändå ha nära till Stockholm City.

Kort sagt, en bra plats att bo på!