2018-05-20

Nu har medlemskorten och parkeringskorten börjats dela ut och innan helgen är slut så ska alla ha fått sina kort i brevlådan, för medlemmar som är skrivna på annan ort så kan det dröja någon dag till.

I år så har endast 267 hushåll valt att betala sitt medlemskap vilket är ett riktigt bottennapp om trenden inte vänds så kommer vi snarast att behöva se över vilka event vi kan har råd med framöver.

Så vi vill uppmana till exempel alla som inte är medlemmar men som kom och firade valborg och/eller vill dansa som galningar på midsommar eller ni som tycker att en ren och fin strand med wc möjligheter och sophämtning är en bra idé att överväga att gå med i föreningen vi gissar på att era betalande grannar tycker att det vore helt ok.

I år så ser det ut som att bland annat en ny gungställning till stranden får strykas vilket är jättetrist.

Vi vil också tacka de sex personerna som kom till städagen på stranden trots att vi inte vart så många som vi hoppades så fick vi det riktigt fint på stranden:)

Så pusha gärna era grannar till att gå med för det behövs.