Stranden öppen samt medlemsinfo

2020-06-04

Stranden igång, medlemskort utskickade, parkeringsinfo

Äntligen är sommaren här på riktigt och stranden har därmed öppnat, vattnet är igång, toaletter finns på plats och soptunnorna töms kontinuerligt.

Låt oss hjälpas att hålla stranden ren, släng gärna ditt skräp och om man till och med ibland plockar upp någon annans skräp och ser till att det hamnar i soptunnan, så är man lite av en strandhjälte.

Om du upptäcker skadegörelse, fel eller annat olämpligt på stranden så uppskattar vi mycket om du mailar till oss så vi kan åtgärda det.

Tänk på att i dessa tider så gäller Folkhälsomyndighetens rekommendationer på även stranden. Håll avstånd och besök inte stranden om du har symptom så skyddar vi varandra och våra riskgrupper från sjukdom.

Du som medlem kan stå 7 timmar på strandens parkering.
För att undvika P-bot så ha alltid ditt medlemskort samt P-skiva med dig, parkeringen bevakas av Robur-parkering.

Alla som betalt medlemsavgiften innan sista maj bör nu ha fått sitt medlemskort hem i brevlådan. Om du betalt men ännu inte fått ditt kort så var vänlig att maila oss så löser vi det.

Du som inte är medlem kan självklart bli det, vid gjord betalning så ser vi till att du får ditt medlemskort så fort som möjligt.

Med allt detta så önskar vi er en fortsatt skön sommar och har du frågor, funderingar, förslag eller synpunkter så är det bara att maila oss.

mortnasfastfor@gmail.com