Midsommar 2020

Programblad och tipspromenadkarta

2020-06-17

Infromation kring midsommarfirandet 2020

MFF vill understryka vikten av att vi alla hjälps åt att hålla vår midsommar i Mörtnäs helt smittfri:
Därför krävs det av oss alla en del anpassningar,

- Stanna hemma vid allra minsta symptom!
-håll alltid avstånd, både på promenaden och i parken! Undvik folksamlingar, skulle trängsel eller svårighet att hålla avstånd uppstå någonstans på vägen eller i park så sök dig bort eller lämna platsen för din och andras säkerhet. Rör er genom området och hjälps åt så vi kan hålla avstånd till varandra.
- ingen picknick i parken.
- Sång och dans kan bidra till att öka smittspridningen, vidta försiktighet rörande detta.
- Följ alltid anvisningar från funktionärerna!
- Ta hand om dig och dina medmänniskor och ha en rolig fantastisk midsommar!

Här kommer ett meddelande från MIF som vi låtit arrangera midsommarfirandet åt oss i år:


Hej alla glada Midsommarfirare!
Här kommer lite mer information om det alternativa Midsommarfirandet i Mörtnäs på fredag.

Vi anordnar alltså en Tipsrundan/Trekampen kl.14:30-16.00. Det kostar inget att vara med, men ni får gärna skänka ett bidrag till Mörtnäs IF och stötta vår barn- och ungdomsverksamhet genom att Swisha en slant på nummer 1236349229.

På bilden ser ni den rödmarkerade sträckningen för tipsrudan. De 13 frågorna kommer att sitta längs med vägen och ni hoppar på rundan var ni vill. Det viktiga är att ni håller koll på i vilken ordning ni besvarar frågorna som är numrerade.

Längs med tipspromenaden kommer det även att vara en trekamp med följande grenar; ?Straffsparkar?, ?Laglängdhopp? och ?Minuten?. Det kommer stå funktionärer vid varje station som förklara regler och håller koll på resultatet.

Döp ert lag, skriv ner svaren på frågorna (1 X 2) och även resultaten på trekampen i er mobil och mejla in allt till mortnasif@gmail.com när ni gått färdigt promenaden. Resultatet publiceras senare under kvällen på FB ?Vi som bor i Mörtnäs? eller via mejl om ni vunnit något av priserna; Totalen, Tipsrundan, Trekampen, Bästa slogan för Mörtnäs (glöm inte att skicka med den i mejlet) eller Tröstpriset.

Promenaden passerar bl.a. förbi Västerviksparken där en dragspelare står och spelar härlig midsommarmusik och där ni gärna får ta ett varv runt stången. Där kommer även att finnas en fiskdamm för barnen som kostar 15kr och som ni Swishar på samma nummer 1236349229. Vi håller strikt handhygien och det kommer finnas handsprit som man tar innan man fiskar.

Det viktiga för att det här ska fungera är att vi håller avståndet. Dvs. håll koll på framförvarande grupp och avvakta med att gå fram till nästa fråga/trekampsgren/fiskdamm tills de är klara.
Hjälp också till att släppa in nya lag i promenaden när de vill ansluta längs med vägen. Det fixar vi, eller hur?

Förhoppningsvis blir det riktigt trevligt med många glada Midsommarhälsningar under promenaden.

Välkomna!